Hbo
Voltijd Deeltijd
48 maanden

Krijg jij energie van kinderen? Wil je ze graag leren rekenen en schrijven, maar ze ook voorbereiden op een toekomst waarin ze respect hebben voor elkaar en hun omgeving? Dan is de Pabo opleiding Basisonderwijs op de Marnix Academie iets voor jou! Elk jaar starten er zo'n 300 eerstejaars aan onze hogeschool. Bij ons kun je kiezen uit twee varianten: de pabo en de Driejarige pabo 'Research & Design in het onderwijs'.

In de voltijd Pabo opleiding Basisonderwijs bij de Marnix Academie leer je in vier jaar tijd hoe je als een zelfverzekerde juf of meester voor de klas komt te staan. Onze studenten zijn erg tevreden over de manier waarop ze worden voorbereid op het beroep. We besteden veel aandacht aan de praktijk en bij ons kun je rekenen op een persoonlijke aanpak. Van de studenten zou 90 procent onze opleiding aanraden aan anderen. We zijn niet voor niets de beste pabo van de provincie Utrecht!

Specialisaties

Houd jij van extra uitdaging? Wil je je onderscheiden of je talent inzetten? Kies dan een van onze specialisaties! Deze specialisaties volg je naast het gewone curriculum. Bekijk hier uit welke specialisaties je kan kiezen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de Pabo opleiding Basisonderwijs.

Meer info over de Marnix Academie en haar andere studies vind je op de website van Marnix Academie.